WE GROW IDEAS

Servicii SEO

Search Engine Optimization

Hai să ne cunoaștem!

MAGNETIF

Poziționarea site-ului tău
în topul căutărilor

SEO, cunoscut și sub numele de Search Engine Optimization, reprezintă o strategie esențială în domeniul digital, concentrată pe cresterea organică a traficului unui website și asigurarea poziționării acestuia în primele pagini ale motoarelor de căutare pentru cuvintele/expresiile cheie(keywords) relevante proiectului.

Apeleaza la servicii seo pentru maximizarea vizibilității online, consolidând astfel încrederea utilizatorilor și generând rezultate de durată și stabile pentru afacerea dvs.

Hai să ne cunoaștem!

Succesul exprimat in rezultate de top

Magnetif furnizează servicii seo eficiente, adaptate la algoritmul în schimbare continuă al lui Google. Pasiunea noastră constă în creșterea afacerii tale online.

Dorești să-ți extinzi prezența online, să atragi mai mulți clienți potențiali și să-ți mărești veniturile? Tehnicile și practicile noastre SEO testate au generat succes în numeroase povești de clienți.

Hai să ne cunoaștem!

CUM LUCRĂM?

Servicii SEO extinse

Hai să ne cunoaștem!

Audit SEO

Un audit SEO exhaustiv investighează fiecare aspect al site-ului tău, începând de la structura tehnică până la conținutul vizibil. Analizăm sănătatea site-ului tău în ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare, evaluând factori precum structura URL-urilor, tag-urile HTML, erori 404, viteza de încărcare a paginilor și securitatea.

Cercetarea și strategia
cuvintelor cheie

Specialistul tău SEO va efectua o analiză detaliată a cuvintelor cheie pentru care site-ul dvs. este în prezent indexat. Prin utilizarea listei de cuvinte cheie existentă și prin cercetări suplimentare, vom construi o listă personalizată, adecvată afacerii dvs. și contextului competitiv.

Link building

Linkurile externe reprezintă un factor esențial pentru atingerea unei poziții superioare în rezultatele căutării. De aceea, este important să colaborezi cu o echipă SEO experimentată, care se ocupă de link building și are conexiuni puternice cu site-uri web relevante și de înaltă calitate din domeniul tău.

SEO tehnic

Clasamentul poate fi îmbunătățit prin optimizări tehnice ale backend-ului site-ului tău, inclusiv optimizarea vitezei paginii. Remedierea acestor aspecte ajută motoarele de căutare să indexeze mai bine site-ul, conducând la rezultate superioare în clasamente. Când satisfaci cerințele motoarelor de căutare, rezultatele tale se vor reflecta într-o performanță mai bună!

SEO local

Îmbunătățim clasamentul SEO local al companiei tale cu Google My Business (GMB) și atragem clienți cu intenții reale. Optimizăm profilul GMB și îți gestionăm reputația online pentru a îți crește numărul de urmăritori locali.

SEO on-page

Împreună îmbunătățim vizibilitatea ta online, câștigând trafic de înaltă calitate. La Magnetif, ne asigurăm că oferim servicii SEO aliniate cu cele mai bune practici ale motoarelor de căutare pentru a crește încrederea site-ului tău în ochii clienților. Experții noștri SEO publică conținut unic și valoros, optimizează titlurile și tag-urile HTML și utilizează imagini de înaltă rezoluție.

SEO off-page

Optimizarea off-page este crucială în stabilirea credibilității mărcii și în creșterea expunerii online. Colaborând cu compania noastră, te vom ajuta să-ți demonstrezi expertiza în domeniu. Utilizăm marketingul pe rețelele sociale, link building și influencer marketing pentru a genera link-uri calificate și evaluări pozitive.

e-Commerce SEO

Oferă clienților tăi o experiență inedită de cumpărături 24/7 și crește rata de retenție a clienților. Lansăm campanii de marketing prin e-mail și optimizăm site-ul tău pentru căutarea mobilă și vocală în vederea creării unei experiențe personalizate de brand.

Content writing

Avem o echipă de scriitori care creeaza conținut SEO inedit pentru site-ul tău web. Fie că scriu postări de blog demne de distribuit sau optimizează paginile de servicii și produse existente cu mai mult conținut, site-ul tău va beneficia de mai multă vizibilitate.

Optimizarea ratei de
conversie (CRO)

Alege să-ți fidelizezi clienții și să-ți crești veniturile cu optimizarea ratei de conversie. Magnetif integrează campaniile PPC cu optimizare SEO pentru a maximiza oportunitățile de conversie. Efectuăm analize de site-uri web, optimizare pagini și testare A/B split.

MAGNETIF

Echipa dedicata succesului
afacerii tale

Experiența
contează
De foarte mulți ani, Magnetif a ajutat companii din toate industriile să-și dezvolte prezența online pentru a genera mai multe venituri. Avem experiența și feedback-ul necesar pentru a sprijini afacerile de orice dimensiune care doresc să-și crească traficul online și numărul clienților.
Profesioniști
SEO dedicați
Echipa noastră de profesioniști SEO vă oferă soluții personalizate pentru o optimizare seo eficientă a site-ului dvs., asigurându-vă o prezență puternică și vizibilitate maximă în mediul online cu un ROI pozitiv.
Rezultate
Garantate
Suntem dedicați fiecărui client, reprezentând fundamentul nostru. Echipa noastră de experți SEO, formată din specialiști cu experiență de peste 10 ani în optimizarea pentru motoarele de căutare, sprijină întreprinderi de toate dimensiunile, de la mici afaceri până la corporații majore, în atingerea unei creștere exponențiale.

MAGNETIF

Strategie SEO permanent in evoluție

Având în vedere că domeniul SEO este într-o evoluție constantă, ne adaptăm permanent strategia seo. Date fiind multiplele actualizări ale algoritmului Google pe parcursul fiecărui an, care modelează criteriile de poziționare, noi ne menținem permanent informați și în pas cu cele mai recente noutăți și tendințe.

Angajamentul nostru profund către excelență este vizibil în modul proactiv în care abordăm fiecare proiect. Prin inovație constantă și analiză meticuloasă, asigurăm o performanță superioară în mediul online, generând un impact real pozitiv.

Hai să ne cunoaștem!

Codul de etică SEO
Magnetif

Magnetif îmbrățișează cu fermitate onestitatea și integritatea în toate aspectele sale. Abordăm proiectele cu corectitudine, generând rezultate autentice și evitând tactici neloiale. În esență, nu ne angajăm în practici incorecte pentru a obține succes în SEO. Rămânem fideli regulilor Google și nu punem niciodată afacerea ta în pericol. Integritatea noastră rămâne intactă în permanență.

De ce merită investiția în servicii seo? Ne conformăm promisiunilor noastre pentru a oferi un ROI maxim.

Hai să ne cunoaștem!

De-a lungul anilor, am rafinat continuu strategia noastră SEO, dezvoltând abordări eficiente. Practicile noastre nu aduc beneficii doar clienților noștri, ci și propriei noastre platforme. Ne susținem afacerea din ceea ce realizăm. Extragem maximum din rezultatele noastre organice. Încrederea noastră în SEO este incontestabilă, reprezentând motorul vital al activității noastre.

Probabil că nu ai fi ajuns pe acest site fără SEO. Cum ai găsit aceasta pagină? Cu o căutare pe Google? Dacă da, ai dovada că SEO funcționează pentru noi. Acum, pune-l să lucreze și pentru afacerea ta!

FAQ

Ce este seo?
Seo este Optimizarea pentru motoarele de căutare și este practica de a pozitiona un site web pe motoarele de căutare pentru a crește vizibilitatea acestuia atunci când utilizatorii caută cuvinte cheie și interogări relevante.
Site-ul meu are nevoie de seo?
Da, investiția în seo este benefică. Optimizarea pentru motoarele de căutare oferă o metodă de a crește traficul pe site fără a plăti pentru fiecare click.
Cum funcționează seo?
Google are peste 200 de factori de ranking, în funcție de care stabilește poziția unui site în căutări.

Pentru a avea o campanie SEO de succes, trebuie să te asiguri ca site-ul tău este cel mai relevant dintre toate pentru cuvintele cheie importante, dar si că site-ul este o sursă de informații de încredere.
Cum identifici cuvintele cheie pe care le folosesc oamenii pentru a căuta site-uri cum este al meu?
Nu poți începe o strategie SEO orbește. Trebuie să știi ce caută oamenii pe Google.ro pentru a găsi afaceri similare cu a ta și să optimizezi site-ul pentru acele expresii.

Poti face acest research folosind Google Keyword Planner sau alte tool-uri.
De ce site-ul meu nu apare în căutări?
Există o serie de motive. Fie site-ul tău nu este indexat, fie nu este relevant căutărilor, sau nu are suficientă autoritate pentru a fi afișat în paginile de rezultate de căutări. Sau, dacă site-ul este mai vechi, poate a primit o penalizare Google pentru nerespectarea instrucțiunilor Google pentru webmasteri.
Ce este o penalizare Google?
Exista 2 tipuri de penalizare Google: manuale (manual action) si algoritmice. De fapt, penalizarile algoritmice sunt mult spus - unele site-uri pierd poziții datorită modificărilor de algoritm
Cât durează până un site are poziții bune în paginile de rezultate Google?
Răspunsul este întotdeauna “Depinde”. Un răspuns obișnuit este “între 6 și 12 luni”, dar acest termen diferă în funcție de industrie, de competiție și de site-ul tău.
Care sunt cei mai importanți factori de ranking Google?
In 2016, Google afirma că cei mai importanți 3 factori sunt autoritatea (linkurile), continutul si RankBrain. De atunci s-au mai schimbat lucrurile, printre actualii factori principali de ranking numărându-se numărul de vizite directe, timpul petrecut pe site, de numărul de domenii de la care site-ul are link, de numărul de linkuri dofollow și altele.
Ce să fac, SEO, PPC sau ambele?
Ar trebui să existe un echilibru între canalele de marketing, pentru a evita bazarea pe o singură sursă de trafic. Este important să existe o strategie SEO long-term si o campanie PPC bine targetată.
Social media ajută la poziționarea site-ului meu in motoarele de căutare?
Există o percepție eronată cum ca postarile pe social media ajută la îmbunătățirea pozițiilor în Google. Nu, social media nu ajută campania SEO, dar ajută la creșterea notorietății brandului tău (brand awareness).
Care este diferenta intre seo on-page și seo tehnic?
Desi par acelasi lucru, nu sunt. SEO on-page se referă la conținutul paginilor, meta tag-uri, imagini, etc. , în timp ce seo tehnic se referă la indexabilitea și indexarea site-ului, viteza de încărcare, date structurate, canonicalizare, sitemap-uri xml si altele.
Ce scor de viteză este bun?
O întrebare comună, iar răspunsul este “cat mai mare”. Insă, pentru a nu investi prea multe resurse și timp, analizează site-urile competitorilor și încearcă să obții un scor de viteză similar sau mai bun. Atunci când ai un scor de viteza de 85, iar competitorii tăi nu au mai mult de 80, poate ar trebui să te concentrezi pe alte probleme.
Cum pot identifica probleme de seo tehnic?
Poți identifica probleme tehnice folosind Google Webmaster Tools, SEMRush site audit tool, Moz pro, Ahrefs Webmaster Tools și altele.
Ce lungime ar trebui să aibă textul unei pagini?
Nu exista un răspuns corect la această întrebare. Dar poți analiza competitorii de top, face o medie și obții răspunsul.
Cum se crează continut seo-friendly?
SEO trebuie sa fie o parte esențială în procesul de creare a conținutului. Pentru început, trebuie stabilită lista de cuvinte cheie pentru a înțelege nevoile utilizatorilor și pentru a putea scrie conținut relevant lor.
Conținutul duplicat afectează pozițiile site-ului?
Evită folosirea conținutului duplicat. Trebuie ca paginile tale sa aiba titluri unice, meta descrieri unice, text unic. Exista tool-uri ce identifică conținutul duplicat, cum ar fi Copyscape. Analizează-ți paginile când faci modificări la conținut și încearcă să ai un scor de conținut duplicat cat mai mic (mai mic de 50%). Si NU, nu există penalizare Google pentru conținut duplicat.
Ce înseamnă link building?
Link building este procesul de obținere de linkuri către site-ul tău. Odată obținute, le poti observa in Google Webmaster Tools, in sectiunea Links > External Links (după o perioada de timp)
Cum fac să obtin linkuri de la alte site-uri?
Exista multe metode de a obtine linkuri, atât natural, cat si artificial. Cel mai simplu și rapid mod, pe care îl folosesc majoritatea competitorilor tăi, este achiziționarea de linkuri. Alte metode mai sunt: broken link building, mentiuni de brand fara link, linkuri de la furnizori, PR și altele.
Am nevoie de cat mai multe linkuri?
In 2023, Link building-ul este mai mult despre calitate. Nu trebuie să te concentrezi pe obținerea de multe linkuri, ci de linkuri de calitate.
Este adevărat că se pot cumpăra linkuri?
Cumpărarea de linkuri este o violare clară a regulilor Google pentru Webmasteri. Deci da, se pot cumpara linkuri și se poate face performanță, cat timp se cumpără linkuri în text pe site-uri foarte relevante și cu autoritate mare, in special pe nisa ta.

Creste-ti performantele
afacerii tale online
cu ajutorul nostru.
Hai să ne cunoaștem!

Contact