WE GROW IDEAS

Servicii
PPC & SEM

Hai să ne cunoaștem!

MAGNETIF

Campanii PPC cu ROI maxim

Magnetif oferă servicii profesionale de promovare PPC prin Google Ads, LinkedIn, Facebook & Instagram Ads. SEM – Search Engine Marketing – Campanii PPC sau Campaniile Pay per Click sunt o metodă de publicitate plătită prin intermediul platformelor Google Ads, Facebook Ads, TikTok Ads și Instagram Ads. Promovarea prin campanii PPC este alegerea ideală pentru antreprenorii ce își doresc rezultate imediate. Cu ajutorul campaniilor SEM, aduci pe site trafic relevant cu potențial de conversie ridicat. Segmentările puse la dispoziție de aceste platforme permit crearea de campanii personalizate în funcție de interese, vârstă, geolocalizare, comportament, device, browser, etc.

Hai să ne cunoaștem!

Etapele unei campanii PPC (SEM)

În funcție de etapa de achiziție în care se află publicul tău țintă, îl întâmpinăm cu următoarele tipuri de campanii PPC:

AWARENESS

CONSIDERATION

CONVERSION

LOYALTY

CAMPANII SEM

Cum alegi canalul de promovare PPC potrivit?

Spre deosebire de optimizarea seo, campaniile ppc au rezultate instant. Oferim servicii PPC start-up-urilor și afacerilor mici și mijlocii.
Te așteptăm cu interes să împărtășim strategia pe termen mediu și lung a obiectivelor afacerii tale.

Hai să ne cunoaștem!

Google Ads

Google Ads este cel mai folosit tip de publicitate pay-per-click. Anunțurile din cadrul campaniilor Google Ads se creează pe baza cuvintelor cheie din domeniul afacerii promovate. Se va plăti de fiecare dată când se da click pe un anunț sau pe un banner, nu plătim atunci când se afișează.

Prin intermediul acestui canal, putem avea campanii ppc de tip search, campanii de display, campanii de remarketing, campanii Youtube Ads, campanii Shopping Ads.

Identificăm expresiile cheie relevante business-ului tău și stabilim o structură de plasare a acestora în cadrul site-ului pentru a obține vizibilitate organică.

Vezi mai mult

Facebook Ads

Prin promovarea Facebook Ads a unui magazin online sau a unei pagini de Facebook, putem targeta produsele sau serviciile dumneavoastră în funcție de interesele userilor, a sexului, a vârstei, a zonei în care se află, etc.

În funcție de obiectivele tale, putem rula următoarele tipuri de campanii: Brand Awareness, Reach, Traffic, Engagement, Lead Generation, Conversii, etc.

Stabilim principalii competitori, analizăm strategia de plasare a acestora pe motorele de căutare și identificăm oportunități de diferențiere.

Vezi mai mult

Instagram Ads

Având în vedere că Instagram este o platforma vizuală, principala metodă de comunicare este prin imagini și mai puțin prin text. Facebook Ads Manager este platforma de unde se vor crea campaniile, iar în funcție de obiective, putem avea campanii de promovare Instagram, de vizibilitate, considerare și conversie.

Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

Vezi mai mult

LinkedIn Ads

Acest canal este extrem de eficient pentru promovare ppc B2B. Avantajele unei campanii de promovare pe LinkedIn, în ceea ce privește audiența, sunt targetarea precisă și actualizarea datelor profilelor.

În funcție de obiectivele business-ului, putem targeta în funcție de job title, job seniority, industrie, companie, număr de angajați și multe alte detalii.

Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

Vezi mai mult

TikTok Ads

Daca vrei sa cresti popularitatea unui brand, ai nevoie rapid de TikTok Ads. TikTok are cea mai mare crestere vreodata pentru o platforma social media, iar accesul la TikTok Business Center este doar pentru agentii.

Vezi mai mult

Creste-ti performantele
afacerii tale online
cu ajutorul nostru.
Hai să ne cunoaștem!

Contact