CAMPANII DEDICATE CONVERSIILOR

Servicii Google Ads

Lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele Proiectului Tău.
Discută cu unul din specialiștii noștri certificați Google.
servicii google ads
PROMOVARE ONLINE PRIN

Campanii Google Ads

Search-Engine-Optimization-Icon

Aceste campanii te ajută să apari în rezultatele căutărilor potențialilor tăi clienți. Campaniile Google Search sunt bazate pe cuvinte cheie și anunțuri, fiind necesare tuturor afacerilor pentru a ajunge la publicul țintă.

Speed-Optmization-Data-Analysis-Icon

Acest tip de campanii este ideal pentru a ajunge la utilizatorii care încă nu îți cunosc brandul cu ajutorul bannerelor. Acestea au rolul de a promova un brand, un produs sau un serviciu prin intermediul unui site gazdă.

Social-Media -Marketing-Icon

Este metodă de a ajunge la persoanele care au interacționat anterior cu site-ul tău atât prin intermediul anunțurilor cât și a bannerelor din Rețeaua de Display.

Conversion-Rate-Optimization-Icon

Youtube Ads este cel mai potrivit canal de promovare video, cu atât mai mult dacă obiectivul nostru este de brand awareness.

Pay-Per-Click-Management-Icon

acest tip de campanii este potrivit atât pentru afaceri locale, cât și pentru branduri pentru a îndrumă utilizatorii să calce pragul afacerii tale.

Online-Marketing-Management-Icon

Prin acest tip de campanii putem promova produsele în Google Search. Anunțurile din acest tip de campanii conțin imaginea și prețul produsului și atrag potențialii clienți pe site-ul tău prin intermediul vizualului.

DE CE SĂ ALEGI ACEST SERVICIU?

Ce avantaje îți oferă promovarea Google Ads pentru business-ul tău?

Google Ads este unul dintre cele mai rapide și eficiente canale de promovare online. Potențialii clienți ai afacerii tale te găsesc atunci când au nevoie de produsele sau de serviciile tale. Promovarea Google Ads este potrivită pentru orice tip de business indiferent de stadiul în care se află.

Fie că ești Start-Up și ai nevoie că lumea să îți recunoască afacerea sau ești un brand deja cunoscut care își dorește să îi crească vânzările, acest canal este ideal pentru tine.

Home-5-SEO-Audit-Image
servicii-google-ads-magnetif
Obține mai mulți clienți cu ajutorul
Serviciului de Promovare Google Ads

Servicii Google Ads

Google este cel mai folosit motor de căutare, primind 3,5 miliarde de căutări pe zi. Google este o resursă folosită de oameni din întreaga lume pentru a pune întrebări la care algoritmul răspunde printr-o combinație de reclame plătite și rezultate organice. Reclamele business-ului tău pot fi văzute oricând de utilizatori, atunci când acesta caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți. Te așteptăm la o discuție inițială, unde te vom ajuta să creezi o strategie care va transforma utilizatorii care îți văd reclamele în clienți.

Descopera Potentialul Proiectului Tau

Promoveaza Afacerea Ta
Cu Ajutorul Serviciilor Google Ads

Home-5-Solutions-Image

Noutăți Google Ads

Află toate noutățile despre canalul de promovare Google Ads. Te vom ține la curent cu tot ce e nou și vom împărtăși cu tine mici trucuri folosite de noi care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Vrei Sa Crești Numarul
Comenzilor Zilnice?

Suntem pe deplin dedicați asupra dezvoltării proiectelor clientilor nostri,
Pentru a genera mai multe conversii si pentru a optimiza costurile!
Optimizare Seo