WE GROW IDEAS

Castiga clienti locali prin
serviciul SEO Local

Hai să ne cunoaștem!

MAGNETIF

Ce este serviciul
de SEO Local?

Serviciul de seo local te asigura ca potențialii tai clienti te găsesc local, și ca esti întotdeauna in top cand aceștia sunt in preajma. Fără ajutorul serviciului de seo local, afacerea ta poate rata o parte din cel mai targetat trafic, și în consecința poate pierde vanzari.

Seo local este o strategie eficientă de a atrage potentiali clienti in locatia ta, de a atrage vanzari și, bineinteles, de a-ti crește afacerea. In agentia de marketing digital Magnetif, iti ajutam afacerea sa își optimizeze site-ul, listările locale și prezenta online. Vizibilitatea online crește, in timp, business-ul tau.

Poți începe acum să crești încasările, cerand o cotatie de pret (gratuita) pentru serviciul de local seo Magnetif. Fara obligatii sau costuri din partea ta, doar cu un contract de confidentialitate (NDA).

Hai să ne cunoaștem!

Genereaza vanzari ușor apeland la o agenție de seo de top

Pentru rezultate de top, sunt necesare timp și abilități. Din acest motiv, multe companii investesc în serviciile de optimizare Magnetif. Atunci cand lucrezi cu noi, beneficiezi de toate avantajele seo local, fără a pierde timp invatand cum se face. Indiferent ca ai o singura locatie sau mai multe, echipa noastra dedicata iti va creste vizibilitatea online în zonele care conteaza cel mai mult, și vei obține rezultate masurabile, precum lead-uri și vanzari.

Afla mai multe despre serviciul nostru de local seo printr-un simplu telefon la +40 720 161 828 , sau printr-un email la contact@magnetif.ro. De-abia așteptăm sa lucram cu tine!

Hai să ne cunoaștem!

Cum lucrăm?

Ce includ serviciile de seo local?

Atunci cand lucram cu tine, dorim să-ți facem viata cat mai simplă cu putință, mai ales atunci când este vorba despre seo local. Din acest motiv, serviciul nostru este construit să livreze tot de ce are nevoie business-ul tău pentru a obține maximul posibil din căutările locale.

Serviciul nostru îți oferă acces la:

Specialisti seo

Web developeri

Web designeri

Copywriteri profesionisti

Simplificam procesul

Aceasta înseamnă ca nu trebuie să-ți faci griji despre scrierea sau publicarea conținutului optimizat. Echipa noastra se va ocupa de toti acesti pași in locul tau, pentru ca tu sa te poți ocupa de lucrurile ce au nevoie cel mai mult de atenția ta.

Hai să ne cunoaștem!

In plus la (intreaga) echipa de seo local, serviciul nostru include:

Research de cuvinte cheie

Continut seo optimizat

Publicarea de articole despre business-ul și produsele tale in peste 200 de publicații locale și naționale

Setarea si optimizarea contului de Google My Business

Setarea si optimizarea paginii oficiale de Facebook

Raportare lunara

Dacă decizi sa te ocupi in-house de seo local, dar ai nevoie de managementul reputatiei online, Magnetif te poate ajuta și cu aceasta.

Hai să ne cunoaștem!

Ce poate face o agentie de seo pentru afacerea ta?

Ce înseamnă seo local? Multe.
Seo local îți permite sa targetezi clienții care sunt în împrejurimi, sa cresti vizibilitatea online în motoarele de căutare (Google.ro), sa castigi clienți și sa cresti profitul afacerii tale.

Atunci cand ai o afacere locala (locatie fizica - magazin, birou, depozit etc.), serviciul de seo local este una dintre cele mai bune strategii pe care te poți baza.

Local seo este o strategie ce combina multe tehnici diferite, pentru a face o afacere mai vizibilă clienților în motoare de cautare ca Google.ro.

Cum se diferentiaza local seo de seo “normal”?

Diferenta intre seo si seo local este ca seo local îți face afacerea mai vizibilă în anumite regiuni geografice. Seo in general, este despre crearea de vizibilitate in motoarele de căutare pentru afaceri mijlocii, mari si chiar multinationale.

Seo local folosește instrumente specifice pentru a crește vizibilitatea afacerii tale pentru clienții care sunt cel mai aproape (fizic) de tine, în timp ce seo este bun pentru afaceri oriunde în lume.

De exemplu, scopul unei campanii locale este de a obține poziții de top în paginile de rezultate Google atunci cand cineva cauta cuvinte sau propozitii relevante pentru afacerea ta.

Este important sa fii în primele rezultate pentru că acele poziții captează cel mai mult atenția. Prima poziție obține o treime din toate clickurile, în timp ce a doua obține 24%, iar a treia aproximativ 18%. Toate celelalte poziții din pagina 1 de rezultate Google obțin sub 14% din clickuri pentru volumul total de cautari organice. Mai jos de #4 nu vrei sa fii.

De aici reiese clar că top 3 este ceea ce iti doresti, pentru ca asigura cele mai multe conversii și cel mai bun ROI.

În ceea ce privește ce poate face o campanie locală pentru afacerea ta, este simplu: te ajută să crești pe mai multe nivele. Cresti în vizibilitate, in return of investment, in numar de clienti, si ai o șansă mai mare să-ți depășești competitorii direcți.

Cu toate aceste beneficii, de ce să nu începi o campanie locală de seo?

Hai să ne cunoaștem!

SEO LOCAL

De ce ai nevoie de o agenție de seo local pentru afacerea ta

Seo local, desi suna simplu, este o strategie complexă ce necesită multă muncă și expertiză. Durează mult sa inveti și este un job full-time, ceea ce înseamnă ca trebuie sa i te dedici complet.

Sa conduci o afacere locală nu este ușor - ai de plătit facturi, personal de instruit, inventar, aprovizionare, si multe altele. Deci dacă ești ocupat sa te ocupi de afacere, este cel mai eficient sa lasi o agenție sa se ocupe de campania locală.

Daca decizi sa te ocupi personal de campania de seo local, iată la ce trebuie sa te aștepți:

Trebuie sa dedici timp sa inveti practicile comune de seo local, și nu numai elementele de bază, ci fiecare activitate in parte: content marketing, research de cuvinte cheie, optimizare off-page, pentru a te asigura că vei avea succes.
Dacă decizi să aloci altcuiva din echipa ta campania, vei plăti pentru resursele și instruirea acelei persoane. Și pentru ca este un job full-time, va trebui sa angajezi încă o persoana, pentru a-i lua locul in echipa.
Va trebui sa înveți tehnici avansate precum limbajul HTML, și sa inveti sa folosesti platforme precum Google My Business si Google Analytics.

SEO LOCAL POWERED BY MAGNETIF

Seo local poate părea coplesitor, și nu ar fi doar părerea ta. Din acest motiv existam noi, Magnetif.

Hai să ne cunoaștem!

SEO LOCAL

Echipa Magnetif va efectua pentru tine următoarele:

Research de cuvinte cheie, pentru a determina ce cuvinte sunt cele mai relevante pentru compania ta

Continut de calitate, construit pe cuvintele cheie “valoroase” pentru tine

Va crește autoritatea site-ului tau, prin construirea de linkuri relevante.

Va seta un profil de Google My Business pentru afacerea ta

Va analiza vizitele din site cu ajutorul Google Analytics.

O agentie de seo care se ocupa de campania de seo local de la început pana la sfarsit. Suntem experti in domeniu, poți fi sigur că știm exact ce facem.

Ca și bonus la serviciul de local seo, Magnetif îți oferă și campanii de Waze Ads. Astfel, nu trece nimeni pe langa tine fara sa te observe.

Hai să ne cunoaștem!

Creste-ti performantele
afacerii tale online
cu ajutorul nostru.
Hai să ne cunoaștem!

Contact