WE GROW IDEAS

Search Engine Optimization,
pe scurt SEO

Hai să ne cunoaștem!

MAGNETIF

Poziționarea site-ului tău
în topul căutărilor

SEO sau Search Engine Optimization este procesul de optimizare a traficului organic de pe un site web și poziționarea site-ului pe primele pagini pe motoarele de căutare precum Google, Bing și altele.

Optimizarea este baza tuturor practicilor SEO. Odată ce prezența mărcii tale, adică site-ul web, conținutul și platformele de media socială sunt optimizate pe internet, le crește vizibilitatea online. Site-ul tău web își va găsi drumul către prima pagină cu rezultate ale motorului de căutare. Clienții te vor găsi mult mai repede online.

Hai să ne cunoaștem!

Succesul exprimat in
rezultate de top

Magnetif oferă soluții de optimizare eficiente pentru a răspunde algoritmului în continuă schimbare al lui Google. Pasiunea noastră este să-ți crești afacerea online!

Dorești să-ți extinzi prezența online, să ai mai mulți clienți potențiali și să-ți crești veniturile? Tehnicile și practicile noastre SEO testate au avut rezultate în multe povești de succes pentru clienți.

Hai să ne cunoaștem!

CUM LUCRĂM?

Servicii SEO
extinse

Hai să ne cunoaștem!

Cuvinte cheie

Prin intermediul cuvintelor cheie potrivite ai oportunitatea de a apărea pe prima pagină cu rezultate ale motoarelor de căutare. Optimizarea pentru motoarele de căutare este o parte indispensabilă a oricărui plan de afaceri în vederea creșterii numărului de clienți potențiali și generării de vânzări mai mari.

Cercetarea și strategia
cuvintelor cheie

Specialistul tău SEO va analiza cuvintele cheie pentru care site-ul tău este clasat în prezent, va utiliza lista de cuvinte cheie și va efectua cercetări suplimentare a cuvintelor cheie pentru a construi o listă care să aibă sens pentru afacerea ta și peisajul competitiv.

Link building

Backlink-urile sunt o componentă importantă a clasamentului superior în rezultatele căutării! De aceea, ar trebui să te asociezi cu o companie SEO precum Magnetif, care are o echipă dedicată de construire a backlink-urilor și care are conexiuni cu multe site-uri web relevante și de înaltă calitate.

SEO tehnic

Clasamentul se poate îmbunătăți cu optimizări ce țin de back-end-ul site-ului tău, cum ar fi îmbunătățirea vitezei paginii. Prin remedierea acestor erori, motoarele de căutare facilitează accesul cu crawlere pe site. Iar atunci când faci motoarele de căutare fericite, clasamentele tale te pot face și mai fericit!

SEO local

Îmbunătățim clasamentul SEO local al companiei tale cu Google My Business (GMB) și atragem clienți cu intenții reale. Optimizăm profilul GMB și îți gestionăm reputația online pentru a îți crește numărul de urmăritori locali.

SEO on-page

Împreună îmbunătățim vizibilitatea ta online, câștigând trafic de înaltă calitate. La Magnetif, ne asigurăm că serviciile noastre SEO sunt aliniate cu cele mai bune practici ale motoarelor de căutare pentru a crește încrederea site-ului tău în ochii clienților. Experții noștri SEO publică conținut unic și valoros, optimizează titlurile și tag-urile HTML și utilizează imagini de înaltă rezoluție.

SEO off-page

Optimizarea off-page este crucială în stabilirea credibilității mărcii și în creșterea expunerii online. Colaborând cu compania noastră, te vom ajuta să-ți demonstrezi expertiza în domeniu. Utilizăm marketingul pe rețelele sociale, link building și influencer marketing pentru a genera link-uri calificate și evaluări pozitive.

e-Commerce SEO

Oferă clienților tăi o experiență inedită de cumpărături 24/7 și crește rata de retenție a clienților. Lansăm campanii de marketing prin e-mail și optimizăm site-ul tău pentru căutarea mobilă și vocală în vederea creării unei experiențe personalizate de brand.

Content writing

Avem o echipă de scriitori care creeaza conținut SEO inedit pentru site-ul tău web. Fie că creează postări de blog demne de distribuit sau optimizează paginile de servicii și produse existente cu mai mult conținut, site-ul tău va beneficia de mai multă vizibilitate.

Optimizarea ratei de
conversie (CRO)

Alege să-ți fidelizezi clienții și să-ți crești veniturile cu optimizarea ratei de conversie. Magnetif integrează campaniile PPC cu optimizarea SEO pentru a maximiza oportunitățile de conversie. Efectuăm analize de site-uri web, optimizare pagini și testare A/B split.

MAGNETIF

Echipa dedicata succesului
afacerii tale

Experiența
contează

De foarte mulți ani, Magnetif a ajutat companii din toate industriile să-și dezvolte prezența online pentru a genera mai multe venituri. Avem experiența și feedback-ul pentru a sprijini afacerile de orice dimensiune care doresc să-și crească traficul online și numărul clienților potențiali.

Profesioniști
SEO dedicați

Credem că treaba noastră este să facem un proces tehnic, complicat și uneori copleșitor de optimizare a motoarelor de căutare cât mai simplu posibil pentru clienții noștri.

Oferim servicii de înaltă calitate.

Relații și
Rezultate

Suntem aici pentru fiecare client, acesta este pilonul nostru. Avem experți SEO specializați în a ajuta companiile de toate dimensiunile, de la întreprinderi mici, la companii mari, să obțină o creștere exponențială.

Credem în vocea clienților noștri și muncim din greu în fiecare zi pentru a dovedi acest lucru.

MAGNETIF

Suntem mai buni
pe zi ce trece

Cum SEO nu stagnează niciodată, nici noi nu. SEO este într-o continuă schimbare din cauza mai multor actualizări ale algoritmului Google din fiecare an, influențând factorii de clasare. Suntem mereu la curent cu cele mai recente știri și tendințe, învățăm în mod constant noi tehnici pentru a ne menține în top. Suntem proactivi și nu reactivi.

Hai să ne cunoaștem!

Codul de etică SEO
Magnetif

Magnetif apreciază onestitatea și integritatea în tot ceea ce face. Suntem corecți în practicile noastre, obținem rezultate fără a trimite spam sau a păcăli sistemul. Mai simplu spus: nu trișăm pentru a câștiga în SEO. Întotdeauna respectăm regulile Google și nu punem niciodată în pericol afacerea ta. Nu ne compromitem niciodată integritatea.

La Magnetif, ne angajăm să respectăm onestitatea și responsabilitatea personală în munca noastră. Nu toate firmele ce oferă servicii SEO aderă la aceste tipuri de principii și clienții lor plătesc adesea prețul. În calitate de furnizor de servicii de marketing pe internet și optimizare pentru motoarele de căutare, ne străduim în mod constant să obținem clasamente mai înalte, trafic, conversii îmbunătățite și rentabilitate bună a investiției pentru site-urile web ale clienților noștri, aderând în același timp la codul nostru de etică SEO.

De ce optimizarea pentru motoarele de căutare este o investiție grozavă? Practicăm ceea ce prezicem pentru a oferi un ROI maxim.

Hai să ne cunoaștem!

Toți antreprenorii de afaceri vor servicii de calitate pentru banii plătiți. Toți își doresc marje de profit mai bune. SEO economisește bani și timp! Asociază SEO cu un angajat: SEO nu pleacă niciodată. SEO nu se îmbolnăvește. SEO nu își ia niciodată vacanță. SEO funcționează pentru tine non-stop, chiar și atunci când dormi. Desigur, SEO nu va răspunde la telefon, dar va face ca telefonul să sune pentru afacerea ta. SEO făcut în mod corect va canaliza clienții potriviți către site-ul tău și îi va pune în fața produselor, serviciilor și brandului oferit de afacerea ta.

De ani de zile perfecționăm strategia noastră SEO. Ceea ce facem nu funcționează numai pentru clienții noștri, ci și pentru site-ul nostru. Trăim din ceea ce vindem. Profităm la maximum de rezultatele căutării noastre organice. Credem atât de mult în SEO încât ne bazăm pe el. Este forța vitală a afacerii noastre.

Probabil că nu ai fi ajuns pe acest site fără SEO. Cum ai găsit aceasta pagină? Cu o căutare pe Google? Dacă da, ai dovada că SEO lucrează pentru noi. Acum, pune-l să lucreze și pentru afacerea ta!

Creste-ti performantele
afacerii tale online
cu ajutorul nostru.
Hai să ne cunoaștem!

Contact