Optimizare Rată de Conversie

CRO si Avantaje

Majoritatea utilizatorilor vizitează un site sau o pagină de aterizare o singură dată, fără realizeze vreo acțiune pe acestea. Echipa Magnetif te ajută reduci numărul unor astfel de vizitatori și crești rata de conversie.

Digital Consultancy

Identificăm zonele site-ului sau ale paginii de aterizare ce pot fi îmbunătățite și culegem informații despre comportamentul utilizatorilor.

Traffic Analytic

Construim strategia de optimizare CRO. Setăm obiectivele și scopurile optimizării ratei de conversie, în funcție de nevoile utilizatorilor și obiectivele tale de business.

Performance Monitoring

Realizam 3 tipuri de teste CRO: teste a/b, teste split și teste cu multivariate. Alegem cea mai bună metodă de testare și o implementăm în strategia de optimizare.

Conversion Optimization

Este important ca site-ul să fie ușor de navigat pentru a convinge utilizatorul să realizeze o conversie. Îmbunătățim navigarea pe site sau pe landing page.

Home-7-Email-Research-Image

Realizăm și scriem conținut captivant. Pentru generarea de conversii, un text trebuie să fie relevant, original și să urmărească principiile de vânzare ``funnel`` AIDA.

Home-7-Market-Research-Image

Analizăm, monitorizăm și raportăm rezultatele optimizării ratei de conversie. Pentru măsurarea rezultatelor CRO, folosim o serie de instrumente profesionale.

Optimizare rata de conversie

Proces Optimizare Rata de Conversie

Optimizarea ratei de conversie (CRO) este procesul prin care se mărește procentajul utilizatorilor ce realizează o acțiune pe un site, pe o pagină de aterizare sau pe o aplicație. Scopul acestui proces este creșterea vânzărilor și generarea de cât mai multe lead-uri.

Echipa Magnetif te ajută  atingi toate obiectivele afacerii tale prin implicarea totală în campanii de optimizare a ratei de conversie. Formată din profesioniști în marketing online, echipa Magnetif îți oferă servicii de promovare online special create pentru scopurile oricărui business.   

Noutăți

Află noutățile din domeniul marketingului online care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale. Te vom ține la curent cu tot ce e nou și vom împărtăși cu tine mici trucuri folosite de noi.

Te Ajutăm Să îți Atingi Obiectivele!

Crește vânzările magazinului tău online sau numărul de lead-uri generate
Prin Actiuni Controlabile de Optimizare!
optimizare-seo