Dezvoltare Web

Web Development by Magnetif

Magnetif ofera servicii de dezvoltare web personalizate, special create pentru orice tip de business. Avem experienta in intreg domeniul de dezvoltare web pentru a-ti ajuta afacerea sa atinga potentialul maxim in mediul online.

Profesionalismul echipei de web development isi va spune cuvantul: cream website-uri sau aplicatii pentru a facilita experienta utilizatorilor, pentru a realiza conversii si pentru a genera profit.

• analiza si conceperea strategiei de web development: discutam si analizam toate obiectivele afacerii tale in online, stabilim si analizam principalii competitori ai afacerii

• experienta utilizatorului (ui, ux) si arhitectura informatiei

• optimizare seo: realizam un audit SEO, optimizam viteza si continutul site-ului pentru o indexare rapida si eficienta pe motoarele de cautare

• programare PHP si programare pe platformele CMS

• automatizare mail sau creare aplicatii

dezvoltare web
web-development

Dezvoltarea web presupune intreg procesul de construire al unui website sau al unei aplicatii. Dupa stabilirea unui plan de realizare al site-ului, se poate trece la etapa de design, apoi la etapa de dezvoltare propriu-zisa:

Crearea unui Sitemap

Un plan de realizare al site-ului si arhitectura informatiei: care sunt obiectivele si scopurile site-ului web sau ale aplicatiei, care va fi ierarhia paginilor de pe site

Programare PHP

Codare Front-end & back-end code: Specialistii nostri folosesc cele mai populare coduri pentru creare site: html, css, javascript

Integrare pe platformele CMS

Specialistii nostri pot construi un site complet personalizat sau pot imbunatati un site realizat pe platformele WordPress, Drupal, Magento, OpenCart, Shopify

Design-ul Web

Web Design înseamnă pe lângă aspect și culoare și user experience, usability și multe alte elemente ce pot influența acțiunile utilizatorilor atunci când intră pe site-ul tău.

Structura SEO

Procesul de plasare si indexare a cuvintelor cheie prin optimizare seo pentru a fi relevant pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (de ex., Google, Bing).

Importanță Dezvoltării Web

Global, exista 4.2 miliarde de utilizatori de internet. Ceea ce au in comun acestia este faptul ca, aproximativ fiecare utilizator viziteaza cel putin un website atunci cand navigheaza pe internet, iar acel website este creat de un dezvoltator web.

Specialistii Magnetif iti vor oferi implicare totala si dedicata pentru proiectul tau de dezvoltare web, astfel incat acesta sa genereze profit si sa aduca cele mai bune rezultate business-ului tau.

dezvoltare web

What Our Clients Say

Noutăți

Află noutățile din domeniul marketingului online care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale. Te vom ține la curent cu tot ce e nou și vom împărtăși cu tine mici trucuri folosite de noi.

Dezvoltăm Site-uri
Conform Noilor Tendințe!

Dacă vrei să creezi de la zero un site sau vrei să îl îmbunățești pe cel actual, te ateptăm să ne cunoaștem și să îți prezentăm cum te putem ajuta.
optimizare-seo