WE GROW IDEAS

Web Development
by Magnetif

Hai să ne cunoaștem!

Magnetif ofera servicii de dezvoltare web personalizate, special create pentru orice tip de business. Avem experienta in intreg domeniul de dezvoltare web pentru a-ti ajuta afacerea sa atinga potentialul maxim in mediul online.

Profesionalismul echipei de web development isi va spune cuvantul: cream website-uri sau aplicatii pentru a facilita experienta utilizatorilor, pentru a realiza conversii si pentru a genera profit.

Hai să ne cunoaștem!

Analiza si conceperea strategiei de web development: discutam si analizam toate obiectivele afacerii tale in online, stabilim si analizam principalii competitori ai afacerii

Experienta utilizatorului (ui, ux) si arhitectura informatiei

Optimizare seo: realizam un audit SEO, optimizam viteza si continutul site-ului pentru o indexare rapida si eficienta pe motoarele de cautare

Programare PHP si programare pe platformele CMS

Automatizare mail sau creare aplicatii

Dezvoltarea web

presupune intreg procesul de creare a unui site sau al unei aplicatii.

Dupa stabilirea unui

plan de realizare

al site-ului, se poate trece la etapa de design, apoi la etapa de dezvoltare propriu-zisa:

Hai să ne cunoaștem!

Crearea unui Sitemap

Un plan de creare a unui site si arhitectura informatiei: care sunt obiectivele si scopurile site-ului web sau ale aplicatiei, care va fi ierarhia paginilor de pe site

Programare PHP

Codare Front-end & back-end code: Specialistii nostri folosesc cele mai populare coduri pentru creare site: html, css, javascript

Integrare pe platformele CMS

Specialistii nostri pot construi un site complet personalizat sau pot imbunatati un site realizat pe platformele WordPress, Drupal, Magento, OpenCart, Shopify, Gomag, PrestaShop, Wix, CSCart si altele.

Design-ul Web

Web Design înseamnă pe lângă aspect și culoare și user experience, usability și multe alte elemente ce pot influența acțiunile utilizatorilor atunci când intră pe site-ul tău.

Structura SEO

Procesul de plasare si indexare a cuvintelor cheie prin optimizare seo pentru a fi relevant pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (de ex., Google, Bing).

WE GROW IDEAS

Importanța Dezvoltării Web

Global, exista 4.2 miliarde de utilizatori de internet. Ceea ce au in comun acestia este faptul ca, aproximativ fiecare utilizator viziteaza cel putin un website atunci cand navigheaza pe internet, iar acel site este creat de o agentie de web development.

Specialistii Magnetif iti vor oferi implicare totala si dedicata pentru proiectul tau de dezvoltare web, astfel incat acesta sa genereze profit si sa aduca cele mai bune rezultate business-ului tau.

Hai să ne cunoaștem!

Creste-ti performantele
afacerii tale online
cu ajutorul nostru.
Hai să ne cunoaștem!

Contact