BLOG

De ce să alegi Magnetif pentru promovarea Google Ads – Top 3 avantaje

De ce să alegi Magnetif pentru promovarea Google Ads – Top 3 avantaje

În lumea plină de provocări digitale, promovarea Google Ads deschide ușile afacerii tale către noi oportunități de creștere. Aceasta reprezintă biletul tău către o vizibilitate online îmbunătățită considerabil și un număr mai mare de clienți.

Pentru a face ca Google Ads să lucreze pentru tine, ai nevoie de campanii de promovare personalizate, care sunt specialitatea noastră. Fiind orientați către rezultate, la Magnetif găsim soluții pentru a face orice afacere să crească, indiferent de specificul ei.

Iată care sunt 3 dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi când alegi o promovare Google Ads de la Magnetif:

Creșterea traficului

ncepem să lucrăm la creșterea traficului pe site-ul tău prin cercetarea detaliată a datelor din Google Ads și Analytics. Astfel, înțelegem ce a funcționat în trecut și ce îmbunătățiri sunt necesare. Continuăm cu analizarea publicului tău țintă, pentru a identifica care sunt persoanele cele mai susceptibile pentru a-ți deveni clienți.

O altă etapă importantă din crearea unor campanii care să îți aducă trafic constă în descoperirea termenilor căutați cel mai des de persoanele cărora te adresezi. Pe baza acestora, creăm anunțuri atractive, care să capteze atenția și să convingă utilizatorii să îți acceseze site-ul.

La Magnetif monitorizăm și optimizăm zilnic performanța campaniilor, pentru a le maximiza eficiența. În plus, înțelegem cât este de important pentru tine să fii informat despre evoluția unei promovări Google Ads. De aceea, îți raportăm săptămânal, bilunar sau lunar rezultatele obținute.

Creșterea conversiilor

Creșterea traficului, fără a genera mai multe conversii, poate să nu aibă un impact semnificativ asupra afacerii tale. Dacă scopul final este să transformi vizitatorii în clienți, atunci aici intervenim noi.

Optimizăm campaniile, după o segmentare avansată a publicului țintă potrivit, astfel încât să ne adresăm celor care sunt mai predispuși să convertească. Totodată, ne asigurăm că landing page-urile sunt relevante, ușor de înțeles și acționabile, pentru a crește semnificativ rata de conversie.

Eforturile pe care le depunem sunt continue. Ca atare, lucrăm în mod constant, pentru a îmbunătăți campaniile și a crește rata de conversie, care va fi peste media industriei tale. 

Creșterea ROI-ului

După cum demonstrăm fiecărui client Magnetif, publicitatea inteligentă nu este o cheltuială, ci o investiție. Iar pentru a fi o investiție înțeleaptă, ne asigurăm că obții cel mai bun ROI. Începem de la cuvintele cheie pe care le alegem, prin eliminarea celor costisitoare și irelevante afacerii tale.

Creăm cele mai convingătoare anunțuri, optimizăm paginile de destinație și gestionăm cu atenție bugetul, astfel încât tu să obții profit. Cu A/B testing, determinăm care sunt componentele campaniei care îți aduc performanță și ajustăm reclamele în funcție de rezultate.

Campania Performance Max este perfectă pentru a genera conversii și a crește vânzările online. Postăm anunțuri în Shopping, dar și în Search, Display, Video și Discovery, cu care vei ajunge la îndeplinirea obiectivelor tale de marketing.

Vrei să afli mai multe despre cum îți poți crește afacerea cu Google Ads? Atunci contactează-ne, iar noi îți dezvăluim secretele unei promovării de succes, pentru mai mult trafic, mai multe conversii și un ROI mai bun.