Campanii PPC

Agenție PPC ce oferă servicii profesionale de promovare Google Ads, LinkedIn, Facebook & Instagram Ads. Discuta cu un specialist PPC și află cum putem maximiza ROI

ESTE PROMOVAREA PPC POTRIVITA PENTRU TINE?

Cum Pot Ajuta Campaniile PPC Afacerea Ta

Campanii PPC sau Campaniile Pay per Click sunt o metodă de publicitate plătită prin intermediul platformelor Google Ads și Facebook Ads. Promovarea prin campanii Pay per Click este alegerea ideală pentru antreprenorii ce își doresc rezultate imediate. Cu ajutorul campaniilor PPC, aduci trafic relevant pe site cu șanse mari de vânzare. Segmentarile puse la dispoziție de aceste platforme ne permit să creăm campanii personalizate în funcție de interese, vârstă, geolocalizare, comportament, device, browser, etc.

campanii-ppc
OBIECTIVELE CAMPANIILOR PPC

Etapele unei CAMPANII PPC

În funcție de etapa de achiziție în care se află publicul tău țintă, îl întâmpinăm cu următoarele tipuri de campanii.

VERIFICĂ PERFORMANȚA CAMPANIILOR TALE PPC

SOLICITĂ OFERTA

PPC-Mathematic-Image
CAMPANII PPC

Cum alegi canalul de promovare ppc potrivit business-ului tău?

Oferim servicii de marketing online start-up-urilor și afacerilor mici și mijlocii. Vom lucra cu tine, nu pentru tineAșteptăm cu interes  ne spui povestea ta de business, obiectivele tale și noi îți vom împărtăși strategia pe termen mediu și lung.

Google Ads

Google Ads este cel mai folosit tip de publicitate pay-per-click. Anunțurile din cadrul campaniilor Google Ads se creează pe baza cuvintelor cheie din domeniul afacerii promovate. Se va plăti de fiecare dată când se da click pe un anunț sau pe un banner, nu plătim atunci când se afișeazăPrin intermediul acestui canal, putem avea campanii ppc de tip search, campanii de display, campanii de remarketing, campanii Youtube Ads, campanii Shopping Ads.

Facebook Ads

Prin promovarea Facebook Ads a unui magazin online sau a unei pagini de Facebook, putem targeta produsele sau serviciile dumneavoastră în funcție de interesele userilor, a sexului, a vârstei, a zonei în care se află, etc. În funcție de obiectivele tale, putem rula următoarele tipuri de campanii: Brand Awareness, Reach, Traffic, Engagement, Lead Generation, Conversii, etc.

Instagram Ads

Având în vedere  Instagramul este o platforma vizualăprincipala metodă de comunicare sunt imaginile și mai puțin textul. Facebook Ads Manager este platforma de unde se vor crea campaniile, iar în funcție de obiective, putem avea campanii ppc de vizibilitate, considerare și conversie.

LinkedIn Ads

Acest canal este extrem de eficient pentru promovare ppc B2B. Avantajele acestuia, în ceea ce privește audiența, sunt targetarea precisă și actualizarea datelor profilelor. În funcție de obiectivele business-ului, putem targeta în funcție de job title, job seniority, industrie, companie, număr de angajați și multe alte detalii.
Keyword-Research-Icon

Identificăm expresiile cheie relevante business-ului tău și stabilim o structură de plasare a acestora în cadrul site-ului pentru a obține vizibilitate organică.

Analiza-Competitie

Stabilim principalii competitori, analizăm strategia de plasare a acestora pe motorele de căutare și identificăm oportunități de diferențiere.

Link-Building-Icon

Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

Link-Building-Icon

Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

Noutăți

Află noutățile din domeniul marketingului online care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale. Te vom ține la curent cu tot ce e nou și vom împărtăși cu tine mici trucuri folosite de noi.

Vrei o Creștere a Numărului de Conversii sau
Brand Awareness?

Specialiștii Magnetif livrează strategii personalizate afacerii tale în funcție de obiectivele setate.
optimizare-seo