Campanii PPC & SEM

Agenție PPC ce oferă servicii profesionale de promovare Google Ads, LinkedIn, Facebook & Instagram Ads. Discuta cu un specialist PPC și află cum putem maximiza ROI

ESTE SEM PROMOVAREA POTRIVITA PENTRU TINE?

Cum Pot Ajuta Campaniile SEM Afacerea Ta

SEM – Search Engine Marketing – Campanii PPC sau Campaniile Pay per Click sunt o metodă de publicitate plătită prin intermediul platformelor Google Ads și Facebook Ads. Promovarea prin campanii PPC este alegerea ideală pentru antreprenorii ce își doresc rezultate imediate. Cu ajutorul campaniilor SEM, aduci trafic relevant pe site cu șanse mari de vânzare. Segmentarile puse la dispoziție de aceste platforme permit crearea de campanii personalizate în funcție de interese, vârstă, geolocalizare, comportament, device, browser, etc.

campanii-ppc
OBIECTIVELE CAMPANIILOR SEM

Etapele unei CAMPANII PPC (SEM)

În funcție de etapa de achiziție în care se află publicul tău țintă, îl întâmpinăm cu următoarele tipuri de campanii.

VERIFICĂ PERFORMANȚA CAMPANIILOR TALE PPC

SOLICITĂ OFERTA SERVICII SEM

  PPC-Mathematic-Image
  CAMPANII SEM

  Cum alegi canalul de promovare ppc potrivit business-ului tău?

  Spre deosebire de optimizarea seo, campaniile ppc au rezultate instant.

  Oferim servicii de marketing online start-up-urilor și afacerilor mici și mijlocii. Vom lucra cu tine, nu pentru tineAșteptăm cu interes  ne spui povestea ta de business, obiectivele tale și noi îți vom împărtăși strategia pe termen mediu și lung.

  Google Ads

  Google Ads este cel mai folosit tip de publicitate pay-per-click. Anunțurile din cadrul campaniilor Google Ads se creează pe baza cuvintelor cheie din domeniul afacerii promovate. Se va plăti de fiecare dată când se da click pe un anunț sau pe un banner, nu plătim atunci când se afișeazăPrin intermediul acestui canal, putem avea campanii ppc de tip search, campanii de display, campanii de remarketing, campanii Youtube Ads, campanii Shopping Ads.

  Facebook Ads

  Prin promovarea Facebook Ads a unui magazin online sau a unei pagini de Facebook, putem targeta produsele sau serviciile dumneavoastră în funcție de interesele userilor, a sexului, a vârstei, a zonei în care se află, etc. În funcție de obiectivele tale, putem rula următoarele tipuri de campanii: Brand Awareness, Reach, Traffic, Engagement, Lead Generation, Conversii, etc.

  Instagram Ads

  Având în vedere  Instagramul este o platforma vizualăprincipala metodă de comunicare sunt imaginile și mai puțin textul. Facebook Ads Manager este platforma de unde se vor crea campaniile, iar în funcție de obiective, putem avea campanii de promovare Instagram, de vizibilitate, considerare și conversie.

  LinkedIn Ads

  Acest canal este extrem de eficient pentru promovare ppc B2B. Avantajele unei campanii de promovare pe LinkedIn, în ceea ce privește audiența, sunt targetarea precisă și actualizarea datelor profilelor. În funcție de obiectivele business-ului, putem targeta în funcție de job title, job seniority, industrie, companie, număr de angajați și multe alte detalii.

  TikTok Ads

  Daca vrei sa cresti popularitatea unui brand, ai nevoie rapid de TikTok Ads. TikTok are cea mai mare crestere vreodata pentru o platforma social media, iar accesul la TikTok Business Center este doar pentru agentii.
  Keyword-Research-Icon

  Identificăm expresiile cheie relevante business-ului tău și stabilim o structură de plasare a acestora în cadrul site-ului pentru a obține vizibilitate organică.

  Analiza-Competitie

  Stabilim principalii competitori, analizăm strategia de plasare a acestora pe motorele de căutare și identificăm oportunități de diferențiere.

  Link-Building-Icon

  Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

  Link-Building-Icon

  Verificăm dacă site-ul sau pagină respectivă funcționează și este optimizată după normele Google și identificăm potențialul de creștere în rezultatele organice.

  Noutăți

  Află noutățile din domeniul marketingului online care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale. Te vom ține la curent cu tot ce e nou și vom împărtăși cu tine mici trucuri folosite de noi.

  Vrei o Creștere a Numărului de Conversii sau
  Brand Awareness?

  Specialiștii Magnetif livrează strategii personalizate afacerii tale în funcție de obiectivele setate.
  Optimizare Seo